Programok

Borkóstolás a balfi “ROZÉKIRÁLY” kínálatával

Kérésre minimum 15 fős társaság esetén megszervezzük a helyszíni borkóstolást, melyet a Balfon található 300 éves Hauer pincészet palackozott boraiból és pezsgőiből állítottak össze.

Kóstolóikat mindig a csoport és a vendégek igényei szerint állítják össze, úgy hogy elsősorban a helyi borokon keresztül bemutathassák a pincészeteket és a Soproni borvidéket.

esküvők

Ha gyönyörű, természetközeli helyet szeretne garantáltan zárt, békés helyen, akkor nálunk a tópartnál szebbet nehéz lenne elképzelni egy esküvői ceremóniához, polgári szertartáshoz, vagy épp a fogadalom megerősítéséhez.

Teljeskörű szolgáltatás keretében minden felszerelést ételt, italt, dekorációt megszervezünk az Ön elképzelése alapján. Egy különleges naphoz méltó helyszínt és tökéletes kiszolgálást biztosítunk, illetve a férőhelyek erejéig kényelmes szállást is. Májustól októberig előre egyeztetéssel.

horgászverseny

Tavunk halakban rendkívül gazdag, így privát horgászversenyt is lehet nálunk tartani. Akár 80-100 fő részére is alkalmas a hely minden egyéb szolgáltatással, ami egy napot feledhetetlen programmá tesz.

Lehet grillezés, halászléfőző verseny, sőt akár horgászfelszerelés, és vízi jármű bemutató is. (vízi sporteszközök, jetski stb.) A tó vize úszásra nem alkalmas. Remek céges program, csapatépítésre, vagy egy klub, egyesület, társaság összejövetelére.

disznóvágás

Gyermekkorunk ízei: a hagyományos falusi disznóvágást és a hozzá tartozó sütést-főzést, mulatságot nem szabad kihagyni. Pont úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva: friss hajnali kelés pálinkázás, toros étkek kolbász, hurka tepertő készítése a helyszínen. Ehhez minden eszközt biztosítunk és szakértő húsmesterünkkel (böllér) a vendégek közösen dolgozhatnak.

A disznóságokat, amit nem fogyasztanak el a helyszínen, rendesen elcsomagolva vendégeink hazaviszik kóstolónak. Foglalás, árajánlat telefonos egyeztetéssel.